Versoteq

Blog


Innovaatiosetelillä 3D-ratkaisuja (Only for Finnish companies)

Jos yrityksesi on kiinnostunut 3D-ratkaisusta joka voisi lisätä liiketoimintapotentiaalianne mutta et ole varma toteutuksen kustannuksista ja varsinaisesta hyödystä liiketoiminnallenne, on Tekesin Innovaatioseteli ratkaisu ongelmaan. Hae seteliä ja voit käyttää 5000 euroa 3D-innovaatioon joka hyödyntää yritystäsi. Lainaus Tekesin sivulta:

"Innovaatioseteli on tarkoitettu vakiintunutta liiketoimintaa harjoittaville pk-yrityksille, jotka haluavat käynnistää innovaatiotoiminnan. Innovaatiotoiminta tarkoittaa toimenpiteitä, joilla yritys kehittää tuotteitaan, palvelujaan tai prosessejaan, tai hankkii palveluna uutta innovaatiotoiminnassa tarvittavaa tietoa ja osaamista."

Versoteqin ratkaisut liittyvät markkinointiin, e-commerceen, tuotedemonstraatioon tai jopa asiakaskohtaiseen räätälöintiin. Olemme erikoistuneet 3D-tekniikan käyttöön suunnitteluohjelmistojemme lisäksi esim. AR, VR, web- ja mobiilivisualisointisovelluksissa. Räätälöimme yrityksesi tarpeisiin sopivan paketin käyttämistämme tekniikoista unohtamatta ensiluokkaista palvelua!

Ota yhteyttä ja kerro yrityksesi kiinnostuksen kohteet, niin me kerromme miten voimme teitä auttaa!

Share